• Diplome listate, cu grijă completate!
  Diplome listate, cu grijă completate!

  Experienţa de 14 ani în domeniu ne ajută pentru a putea răspunde celor mai exigente cerinţe. Suntem atenţi la detalii pentru ca diplomele să iasă perfect.

 • Peste 30.000 de diplome listate cu succes!
  Peste 30.000 de diplome listate cu succes!

  În cei 5 ani de când listăm diplome ne-au trecut prin mâini peste 30000 de diplome, toate listate pe imprimantă specială pentru carton.

 • Avem Încredere în munca noastră!
  Avem Încredere în munca noastră!

  Pentru că suntem siguri de ceea ce facem, vă garantăm 100% returnarea sumei plătite dacă sunteţi nemulţumiţi de serviciile oferite.

same teamAm putea începe prin a afirma că suntem o echipă dinamică şi flexibilă, capabilă să îndeplinească cerinţele exigente ale clienţilor săi.

În cei 10 ani de activitate în domeniul editării diplomelor, echipa Case Software a implementat şi dezvoltat cu pasiune şi dedicare Centrul Naţional de Editare Diplome.

Scopul nostru este acela de a vă ajuta, iar serviciul adiacent de listare diplome pe care vi-l oferim generează productivitatea, eficienţa şi optimizarea muncii şi a timpului d-voastră.

Angajamentul şi asumarea responsabilităţii de către întrega echipă Case Software, precum şi impunerea profesionalismului ca valoare de bază, au contribuit la revenirea clienţilor şi la fidelitatea acestora pe termen lung.