checklist dipome
Câteodată avem nevoie de un checklist pentru a ne uşura munca de listare a diplomelor, iată unul scurt pe care vi-l punem la dispoziţie pentru a vă ajuta în munca dumneavoastră.

1Centrarea să fie pe mijlocul casuţelor, scrisul nu trebuie chiar lipit de casuţe, astfel dacă o diplomă va fi tăiata diferit de precedenta scrisul va fi pe linie sau în toleranţe acceptabile iar acea diplomă nu trebuie anulată, şi putem interveni pentru reglare dacă este cazul!

2Dacă ai greşit o diplomă şi trebuie anulată, foloseşte diploma anulată şi bag-o în imprimantă de mai multe ori pentru a testa centrarea, oricum acea diplomă nu o mai poţi folosi iar testul te ajută să te apropii cât mai mult de centrarea ideală.

3Setează imprimanta pentru tipul de hârtie potrivit, astfel eviţi ştergerea, exfolierea sau scorojirea scrisului, conform legilor, diplomele trebuie să reziste până la 100 de ani.

4Verifică tăierea diplomelor de la un top la altul. Te poti asigura că tăierea diplomelor a fost corect făcută dacă ultima diplomă dintr-un top este la fel tăiată cu prima din următorul, astfel vei şti dacă e nevoie să intervi în setările de deplasare a scrisului. Pentru această verificare îţi trebuie ochi de vultur :) dar nu e imposibil de detectat.

5După ce ai listat diplomele, poţi salva toată lista de şabloane listate în PDF, nu vei şti niciodată când ai nevoie să verifici ce ai listat.

6Verifică tuşul sau tonerul pentru a te asigura că nu vei lista o jumătate de diplomă, recomandăm ca la un nivel de sub 5% al tuşului/tonerului să schimbaţi cartuşul cu unul original desigur.

7Verifică denumirile lungi care trebuie să apară pe diplomă. Asigură-te că acestea se vor încadra pe diplomă. Noua funcţie de previzualizare din Editare Diplome v4 vă permite să vedeţi acest lucru.

Cu siguranţă mai ai şi alte lucruri de verificat, care sunt lucrurile pe care tu le verifici la listarea diplomelor? spune-mi te rog într-un comentariu.

              

Abonează-te la newsletter-ul editarediplome.ro

pentru sfaturi din domeniu sau pentru a prinde cele mai bune oferte!